Nejen kulinářské recepty z Bosny a Hercegoviny a okolí

Diskuse k článku: Ćevapčići

26.1.2010Kategorie: Recepty
 

Tom - Tuk - Profil | Ne 9.1.2011 10:50:21

Také dělávám, s brambory nebo pečivem a hořčicí s nasekanou cibulí. Kořením to přípravkem Fant. Akorát tady není moc k sehnání. Když nedám Fant, chutná to jako karboš bez majoránky = neumím to okořenit =( Opravdické v somunu jsou lahůdka, co se nepřejí. Také pljeskavica je moc dobrá. A obojí Burek.

visage - Profil | Čt 6.1.2011 13:31:07

Bosanac - >> mi jedavame so zemiakmi ,hočicou a nakrajanou cibulou

Ředitel - Profil | Čt 6.1.2011 13:19:14

vypada to bozsky)

Brunner - Profil | Čt 6.1.2011 13:17:12

Je to už dávno, co jsem chodil večer po starém Sarajevu (okolo tržnice a minarety) a vymetal čevabžnice. Byl jsem tam pracovně. Spolupracovali jsme s výrobcem motorú pro speciál. Fabrička postavená v lokalite Korán (motory pro T72) byla na tehejší dobu úžasná.
Později jsem si cestou na dovolenou na Makarskou odskočil do Sarajeva i srodinou, aby si to užili i moji blízcí.
Když došlo k válce a viděli jsme v TV rozmlácené Sarajevo, žena plakala.
Nebyl jsem v Bosně už dlouho. Těsně před válkou jsem by v Srbsku (oblast Morava) a v Slavonském brodě (tam se vyráběly tanky). Ty nálady a nevraživost mezi Srby a chorvaty mne šokovaly.
Teď už jen na Istriji jezdím...Rovinj mám rád.

Bosanac - Profil | Út 16.11.2010 15:32:53

Zkouska
Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.