Diskuse k článku: Ćevapčići
26.1.2010Kategorie: Recepty
Tom - Tuk - Profil | Ne 9.1.2011 10:50:21
Také dělávám, s brambory nebo pečivem a hořčicí s nasekanou cibulí. Kořením to přípravkem Fant. Akorát tady není moc k sehnání. Když nedám Fant, chutná to jako karboš bez majoránky = neumím to okořenit =( Opravdické v somunu jsou lahůdka, co se nepřejí. Také pljeskavica je moc dobrá. A obojí Burek.
visage - Profil | Čt 6.1.2011 13:31:07
Bosanac - >> mi jedavame so zemiakmi ,hočicou a nakrajanou cibulou
Brunner - Profil | Čt 6.1.2011 13:17:12
Je to už dávno, co jsem chodil večer po starém Sarajevu (okolo tržnice a minarety) a vymetal čevabžnice. Byl jsem tam pracovně. Spolupracovali jsme s výrobcem motorú pro speciál. Fabrička postavená v lokalite Korán (motory pro T72) byla na tehejší dobu úžasná.
Později jsem si cestou na dovolenou na Makarskou odskočil do Sarajeva i srodinou, aby si to užili i moji blízcí.
Když došlo k válce a viděli jsme v TV rozmlácené Sarajevo, žena plakala.
Nebyl jsem v Bosně už dlouho. Těsně před válkou jsem by v Srbsku (oblast Morava) a v Slavonském brodě (tam se vyráběly tanky). Ty nálady a nevraživost mezi Srby a chorvaty mne šokovaly.
Teď už jen na Istriji jezdím...Rovinj mám rád.
Později jsem si cestou na dovolenou na Makarskou odskočil do Sarajeva i srodinou, aby si to užili i moji blízcí.
Když došlo k válce a viděli jsme v TV rozmlácené Sarajevo, žena plakala.
Nebyl jsem v Bosně už dlouho. Těsně před válkou jsem by v Srbsku (oblast Morava) a v Slavonském brodě (tam se vyráběly tanky). Ty nálady a nevraživost mezi Srby a chorvaty mne šokovaly.
Teď už jen na Istriji jezdím...Rovinj mám rád.